Contact

Voornaam:


Achternaam:


E-mail:


Telefoon nummer :


Picture your wishes:


Contact informatie:

Telefoon Nummer:

+32 493 187 860

Email:

info@fotosimone.be

Handelsnaam:

PerspectivesBVBA

Contact_Simone_Vieveen

FAQ

• Wie is Simone Vieveen eigenlijk??

Sluit
Simone is een 29-jarige Hollandse fotograaf die ruim 3 jaar geleden Nederland voor Brussel inruilde. De passie voor fotografie ontstond in haar tienerjaren. Haar eerste digitale camera ging dan ook overal mee naartoe, niets of niemand was veilig voor het oog van haar lens. En nog altijd gaat de camera mee, of het nou een telefoon of ´the real deal´is. Daar waar andere mensen doorlopen, staat zij stil. En dat zie je terug in de foto´s, met oog voor detail en nét even anders dan anders gefotografeerd.

• Wat kan ik verwachten als ik jou op mijn bruiloft laat fotograferen?

Sluit
Heel veel mooie foto´s. Maar goed, dat is logisch. Maar dat zijn dan foto´s van gebeurtenissen die jij even gemist hebt, omdat je net je partner aan het bewonderen was. Of foto´s van de sokken van je oom, waar jullie zo hard om gelachen hebben. Of foto´s van je mama, die zo ontroerd was toen ze je voor het eerst zag die dag. Maar vooral ook foto´s van de gelukkigste twee mensen op aarde, jullie dus. Je zal mij gedurende de dag niet veel opmerken. Ik laat jullie graag samen met je dierbaren je mooiste dag beleven. En dat leg ik vast.

• Wat kost dat?

Sluit
Geen enkele bruiloft is hetzelfde, dus ook niet de wensen die je voor jullie fotograaf hebben. Ik bekijk graag samen met jullie wat ik voor jullie kan betekenen. Aarzel dus niet om het contactformulier in te vullen, een e-mail of berichtje te sturen. Ik kom dan zo snel mogelijk bij jullie terug voor een persoonlijke kennismaking.

• Kan je ook een keertje op proef komen?

Sluit
Zeker kan dat! Een ´love shoot´ is de ideale manier om elkaar beter te leren kennen, wat feeling te krijgen voor het poseren voor de camera en te ervaren hoe het is om met mij te werken. Een mooie bonus: jullie hebben gelijk een aantal mooie foto´s die je kan gebruiken voor de uitnodiging!

FotoSimone Privacy policy